(N) Bjørkmoen’s Love Bomb

(N) Bjørkmoen’s Love Bomb

Født: 17.11.2010

Stamtavle

(N) Bjørkmoen’s Love Bomb aka Roxy her hjemme, kom til meg i april 2011 fra Sandnesjøen. Jeg hadde brukt litt tid på å finne min første maine coon og dette ble henne.

Roxy ble starten har har blitt stammoren i mitt oppdrett. Jeg kjøpte senere flere hunnkatter som desverre ikke ble endel av oppdrettet av forskjellige årsaker. Derfor har Roxy vært hunnkatten som er fellesnevneren i mitt oppdrett. Jeg har beholdt jenter i flere generasjoner etter henne og derfor sitter jeg nå (Juli, 2021) med et kull hvor Roxy er tipp oldemor.

Roxy er gamlemor, sjefen og monarken i flokken. Hun har vært en frisk katt som har gitt meg mye glede i sine til nå 10,5 år. Jeg håper såklart vi får enda mange år sammen!

Tusen takk til Ragnhild Kristine Kjærstad som da meg tilliten tilbake i 2011 å få kjøpe denne frøkna!